Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.’den Üniversitemize Hibe Araç Desteği

•  25 Eylül 2024 Çarşamba

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında Üniversitemize iki adet araç hibe edildi. Rektörlük önünde yapılan teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Rektör yardımcılarımız, Rektör danışmanlarımız, dekanlarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Üniversitemize hibe edilen araçlar, mühendislikte ve ilgili bölümlerde eğitim alan öğrencilerimizin pratik yapmaları için kullanılacak ve öğrencilerimiz mesleki deneyim kazanacaktır.