Fakültemizde düzenlenen konferansa, Makine Mühendisi Enerya Enerji ve Çorumgaz Genel Müdürü Sayın Kasım KAHRAMAN, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Tekin SUSAM, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

•  6 Mart 2024 Çarşamba
  •  336 Görüntüleme

Fakültemiz Makine Mühendisliği bölümünün girişimleri ile  , 06.03.2024 Çarşamba günü saat 11:00'de Fakültemiz Şehit Ferhat Kaya Konferans Salonunda "Doğal Gaz Sistemleri ve Enerji Stratejileri" konulu düzenlenen konferansa, Makine Mühendisi Enerya Enerji ve Çorumgaz Genel Müdürü Sayın Kasım KAHRAMAN, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Tekin SUSAM, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Makine Mühendisi Enerya Enerji ve Çorumgaz Genel Müdürü Sayın Kasım KAHRAMAN yapmış olduğu konuşmada, Doğal Gaz Sistemleri ve Enerji Stratejileri ile ilgili bilgilere yer verdi. Konferans sonunda Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Tekin SUSAM tarafından, Sayın Kasım KAHRAMAN’a katılım ve katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60150 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.