“Yeni Teknolojilerle Orta Ölçekli Kompost Üretim Tesisi Tasarımı ve Gerçekleştirilmesi" projesi ile “Eğitim Kategorisinde” ikincilik ödülü alan ve proje ekibinde bulunan Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent GÖKREM’e Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Tekin SUSAM tarafından Plaket takdimi yapıldı.

•  16 Şubat 2024 Cuma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından organize edilen 9. Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında “Yeni Teknolojilerle Orta Ölçekli Kompost Üretim Tesisi Tasarımı ve Gerçekleştirilmesi" projesi ile “Eğitim Kategorisinde” ikincilik ödülü alan ve proje ekibinde bulunan Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent GÖKREM’e Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Tekin SUSAM tarafından Dekan Yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katılımı ile Plaket takdimi yapıldı. Başarılarından dolayı Doç.Dr. Levent GÖKREM’e ve onun nezdinde başarılarından dolayı proje ekip üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.