•  22 Kasım 2023 Çarşamba

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen II. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Günleri 8-9 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenmiştir. 15 Üniversiteden toplam 166 projenin yer aldığı programda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 37 proje ile temsil edilmiştir. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi akademik personeli ve öğrencileri 18 Proje ile katılım sağlamış olup, 12 projede yürütücü olarak yer almıştır. Fakültemiz Araştırma Görevlisi Özgül YAZAR tarafından hazırlanan projemiz üçüncülük ödülü almıştır. Fakültemiz adına katılım sağlayan tüm akademik personele ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.