2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders İşleme Yöntemi

İnşaat Mühendisliği

Makine Mühendisliği

Mekatronik Mühendiliği

bölümlerinde Teorik dersler, uygulamalar ve laboratuar çalışmaları UZEM üzerinden yapılacaktır.

Harita Mühendisliği Bölümünde

Aşağıda belirtilen dört ders haricinde bütün dersler ve uygulamaları UZEM üzerinden yapılacaktır.

Yükseklik Ölçmeleri

Mühendislik Ölçmeleri

Arazi Çalışması I

Arazi Çalışması II

derslerinin teorik bilgileri ve sayısal uygulamaları UZEM üzerinden yapılacak, bu derslerin arazi uygulamaları 2020-2021 Bahar Yarıyılının son dört haftasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik yerleşkesinde araziye çıkılarak yüz yüze eğitimle yapılacaktır. Bu derslerle ilgili açıklamalar ayrıca derslerin hocaları tarafından UZEM üzerinden öğrencilere duyurulacaktır.