TÜBİTAK 2242 ANKARA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

TÜBİTAK 2242 ANKARA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

•  7 Eylül 2020 Pazartesi

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında, danışmanlığını Doç.Dr. Ceyhun KÖSE’nin yaptığı Üniversitemiz Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Alperen Kürşat BALTA’nın temsil ettiği “CHARPY ÇENTİK DARBE TEST CİHAZI TASARIMI” isimli proje MAKİNE İMALATI VE OTOMOTİV kategorisinde Ankara bölge BİRİNCİLİĞİ derecesi elde etmiştir. Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, Konya ve Erzurum bölge birincileri arasında gerçekleştirilecek yarışmada finalist olmaya hak kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve öğrencimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

CHARPY ÇENTİK DARBE TEST CİHAZI TASARIMI