2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Ödev Teslim Programı

2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Ödev Teslim Programı

•  30 Haziran 2020 Salı

Bütünleme notlarının değerlendirilebilmesi için "Bütünleme Sınav Ödevi " ve "Ders Uygulama Projesi" olarak ifade edilen dosyaları, öncelikle Uzaktan Eğitim Sisteminin ödev modülünden ancak sorun yaşanırsa ilgili öğretim elemanıyla iletişime geçilerek üniversitemize ait E-posta hesaplarına bütünleme sınavının ilan edilen gününün sonunda saat 24:00’a kadar göndereceklerdir. E-posta ile gönderilen gönderinin ulaşıp ulaşmadığının ilgili öğretim elemanından teyidi gerekmektedir.

2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Ödev Teslim Programını buradan indirebilirsiniz.