Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Atölyesi Günleri Kapsamında Ekmek Atölye Çalışmasını Gerçekleştirdi.

•  9 Ocak 2020 Perşembe

Fakültemiz,  Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen GIDA ATÖLYE GÜNLERİ’nin ilki 20 ARALIK 2019 tarihinde EKMEK ATÖLYESİ temasıyla Dr. Ali CİNGÖZ,  Ar. Gör. İzzet TÜRKER, Ar. Gör. Semra TOPUZ’un  katkıları ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında öğrencilerimize ekmeğin beslenmedeki yeri ve önemi, ekmek üretiminde güncel yaklaşımların paylaşılması yanında ekmek üretimi yapılarak etkinlik tamamlanmıştır.