Üniversitemiz İHAGER Takımı şampiyon oldu.

Manşetler

Üniversitemiz İHAGER Takımı şampiyon oldu.

•  1 Aralık 2020 Salı

Üniversitemiz İHAGER Takımı, bu yıl Gaziantep’te yapılan 5. TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda birinciliği elde ederek şampiyon oldu.
Dr. Öğretim Üyesi Levent Gökrem’in danışmanlığında Mekatronik Bölümü yüksek lisans öğrencisi İbrahim Duman ve Mekatronik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hatice Hakyemezoğlu’nun oluşturduğu İHAGER Takımı, geliştirdikleri BORAN-2 isimli İHA ile birinciliğe ulaştı.
Dekan Vekili Prof. Dr. Ersoy Arslan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Cemal Kaya ve Dr. Öğretim Üyesi Aygün Kalınbayrak Ercan, İHAGER takımına başarılarının devamını dileyerek hediye takdiminde bulundu.