2019 2020 Bahar Dönemi Ara Sınav Ödev Teslim Tarihleri

•  29 Nisan 2020 Çarşamba

Vize notlarının değerlendirilebilmesi için "Ara Sınav Ödevi" ve "Ders Uygulama Projesi" olarak ifade edilen dosyaları, öncelikle Uzaktan Eğitim Sisteminin ödev modülünden ancak sorun yaşanırsa ilgili öğretim elemanıyla iletişime geçilerek üniversitemize ait E-posta hesaplarına vize sınavının ilan edilen günün sonunda saat 24:00’a kadar göndereceklerdir. E-posta ile gönderilen gönderinin ulaşıp ulaşmadığının ilgili öğretim elemanından teyidi gerekmektedir.

Not: AİİT, Türk Dili ve İngilizce (5i dersleri) derslerinin vize sınavları ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

Ara sınav programını buradan indirebilirsiniz.