Fakültemiz Akademik Genel Kurulu

Fakültemiz Akademik Genel Kurulu

•  19 Kasım 2019 Salı

Fakültemiz Akademik Genel Kurulu 6 Kasım 2019 tarihinde yapılmıştır.  Akademik Genel Kuruluna Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa GÖKÇE ve Fakültemiz akademik personeli katılmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Sefa TARHAN, Fakültemizin mevcut durumu, gelişimi ve yapılan faaliyetler hakkında sunum yapmışlardır. Bölüm Başkanlarımız bölümlerinin durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgiler vermişlerdir. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, yapılan bilgilendirmelerden sonra yaptığı konuşmasında, insan odaklı bir yaklaşımla Üniversitemizi geliştirmek için çalıştıklarını bildirmişlerdir ve katılımcıların istek ve sorularını dinleyerek cevaplandırmışlardır.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60150 Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.