Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceyhun KÖSE, TÜBİTAK 2219- Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu Almaya Hak Kazandı

•  28 Mart 2024 Perşembe

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından 2023 yılının 2. döneminde başvuruya açılan TÜBİTAK 2219 Yurt dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu kapsamında      "Advanced Characterization Studies of Laser-Beam Welded Laser-Bed Powder Fusion (L-BPF) Manufacturing Medical Grade 316L Austenitic and Super Duplex Stainless Steels: Heat Treatments, Surface, Microstrucure, Mechanical Properties, Crystallographic Texture, and Bio-corrosion Behaviors" başlıklı projesi ile İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinden olan University of BATH, Mechanical Engineering bölümünde 12 Ay süreyle destek almaya hak kazandı. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.