Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. İsa GÖKÇE ve öğrencisi Sema Abavi 'nin TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri "Viral Tanı Kitleri Geliştirmek İçin M-Mlv Reverse Transkriptaz Enziminin Rekombinant Olarak Üretilmesi" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

•  27 Mart 2024 Çarşamba

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. İsa GÖKÇE ve öğrencisi Sema Abavi 'nin  TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri "Viral Tanı Kitleri Geliştirmek İçin M-Mlv Reverse Transkriptaz Enziminin Rekombinant Olarak Üretilmesi" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.