Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mahir KAYA ve öğrencisi Hüsnü Armağan GÜMÜŞ'ün TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri "Evrişimsel Sinir Ağları Kullanılarak Cilt Hastalıklarının Sınıflandırılması" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

•  27 Mart 2024 Çarşamba

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mahir KAYA ve öğrencisi Hüsnü Armağan GÜMÜŞ'ün  TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri "Evrişimsel Sinir Ağları Kullanılarak Cilt Hastalıklarının Sınıflandırılması" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.