•  25 Mart 2024 Pazartesi

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ceyhun KÖSE ve öğrencisi Furkan DOĞAN'ın TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri " TIG Kaynak Yöntemiyle Birleştirilen AISI 2507 Süper Dubleks Paslanmaz Çeliğin Mikroyapı Ve Mekanik Özelliklerine Isı Girdisinin Ve Isıl İşlemin Etkisinin İncelenmesi" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Hocamızı ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.