STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

•  3 Haziran 2021 Perşembe

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin lisans derecesini almaya hak kazanabilmeleri için fakültemizin Staj Yönergesi kuralları çerçevesinde staj yapmaları zorunludur.

2020-2021 Bahar Yarıyılında mezun olacak öğrenciler için herhangi bir staj muafiyeti söz konusu değildir. Bu dönem mezun olacak öğrenciler de dahil olmak üzere öğrencilerimizin stajlarını yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz, staj için gerekli belgeleri en geç staja başlama tarihinden onbeş gün öncesine kadar bölümlerinin Staj Komisyonu Başkanlıklarına ulaştırabilirler. Pandemi döneminde belgeler online olarak iletilebilir, asıl belgeler staj defteri ile birlikte teslim edilebilir.

Öğrencilerimizin stajlarla ilgili olarak öncelikle bölümlerinin Staj Komisyonu Başkanlıkları ile, sonuç alamadıkları takdirde Bölüm Başkanlıkları ve Dekanlığımızla iletişime geçmeleri gerekir. Bu konularda başta üniversitemizin Rektörlük makamı olmak üzere başka mercilerle iletişime geçilmemesi, bu makamların bu konularla işgal edilmemesi rica olunur.